עם חומרי גלם משובחים צריך לדעת איך לעבוד

חומרי גלם משובחים מכל רחבי העולם הם הבסיס להכנת גלידה איכותית. הם מהווים את הבסיס וכשחומרי הגלם אינם איכותיים וטריים הגלידה מאבדת מהטעם המשובח שלה. עם זאת, חומרי גלם בלבד אינם מספיקים. צריך כמובן לדעת גם איך לעבוד איתם. כאן נעוץ ההבדל בן שתי גלידריות שמשתמשות בחומרים זהים. שיטות העבודה של וניליה כוללות בתוכן ידע רב, חלקו ידע הקשור לשיטות עבודה מסורתיות וחלקו דווקא קשור לשיטות עבודה מודרניות העושות שימוש בציוד חדשני וטכנולוגיה על מנת להשיג את הטוב ביותר. הלמידה מן המומחים בצרפת ואיטליה הביאה ליצירת גלידות מלאות בארומה ובמרקם קטיפתי. בוניליה תמיד שמחים ושואפים ללמוד עוד, לחדש או להעמיק את הידוע ולהתמקד  ובכך סוד הקסם.