לתת למסעדה ייחודיות באמצעות יינות

אם בבתים פרטיים בקבוקי יין יכולים ליצור אווירה מסוימת ולהעיד על אנינות הטעם של בעליהם, במסעדות ליינות יש תפקיד ומשמעות רבים יותר. בקבוקי יין הפזורים על מדפים ברחבי המסעדה, בקבוקים ייחודיים של ויסקי, ג’ין, וודקה ושאר משקאות חריפים- כל אלה ישפיעו משמעותית על האווירה במסעדה, כשמינון הבקבוקים יעשה את ההבדל בין מסעדה לבין מסעדה-פאב או פאב נטו. הקשר הישיר בין יינות ובקבוקי משקאות לבין עיצוב והאמירה שישנה לבקבוקים אלה בחלל הביאה לכך ששרדונה הפכה לחלק מהנבחרת המנצחת של דיזיין סיטי.