כך תכינו את האוכל הטעים של אנטליה אצלכם בבית…

אם הייתם בחופשה באנטליה כמו רוב הישראלים בוודאי התרשמתם מן האוכל הטעים, המגוון והשפע שיש במלונותיה. כדי להכין אוכל בכמויות גבוהות שאינן באות על חשבון האיכות והטעם ללא ספק צריכים מקום מקצועי ואמין שיספק את כל פתרונות המטבח האפשריים למספר הולך וגדל של בתי מלון ומסעדות. כך קרה באנטליה שהפכה מעוד עיר בטורקיה לפנינת נופש אמיתית. היתרון של Ekiphan הוא שהיתה צריכה לספק מענה לבעיות וצרכים בזמן המהיר ביותר וכך צמח המקום והפך להיות ה- מקום אליו מגיעים בכירי השפים והמסעדנים על מנת להתקדם, להשתכלל ולהכין ארוחות ברמה הגבוהה ביותר למרות כמות הנופשים ההולכת ועולה. ואם את השפים והמסעדנים שדואגים לעשרות אלפי מנות מדי יום הצליח המקום לספק, סביר להניח שיתרום לא מעט למסעדה, למלון למפעל וכמובן גם לבית הפרטי שלכם.