איכות, מקצועיות והתאמה לכל לקוח
כל המנות והמשקאות המוצעים בבי פרש פותחו בשיתוף של שף מומחה, תזונאית וטכנולוג מזון, כך שהושקעה הרבה מאוד מחשבה בשילוב ידע מקצועי נרחב בכל המישורים: קולינרי, טכנולוגי ופיזי (איך משתלב חומר גלם אחד עם אחר) וכמובן בריאותי. לכן ההצלחה של רשת בי פרש היא רבה מאוד. זוהי רשת חדשה יחסית אך במהירות הפכה לרשת בפרישה ארצית. האיכות, הבחירה בחומרי גלם טריים, טובים ובריאים וההתאמה לכל לקוח הביאו לכך שרשת בי פרש הפכה לחלק חשוב מהפיאצה, מתחם האוכל של דיזיין סיטי, במטרה לספק ללקוחות פתרון טעים, מרענן, בריא וכזה שניתן ליהנות ממנו תוך כדי תנועה.